GHD

Det har altid været målet for ghd at skabe kompromisløse produkter, der gør det muligt for kvinder at have en god hår dag – hver eneste dag.

Og netop derfor er navnet valgt: Ghd står nemlig for ’good hair day’. Ghds stylere, krøllejern, glattejern, børster og stylingprodukter samt professionelle hårtørrere er must-haves for professionelle hårstylister.

Perfekt temperatur på 185 grader
ghd’s koncept er enkelt men effektivt. Deres stylere har kun en indstilling. Kun en temperatur på 185 grader, fordi vi ved, at det er den bedste temperatur til at style hår ved. Og så er der jo ingen grund til at lade folk ødelægge deres hår ved at give dem muligheden for selv at indstille temperaturen på alt mellem 120 og 220 grader.

De mest kendte glattejern er, MINI, CLASSIC OG MAX, men der er lavet flere i forskellige farver samt de har lavet en platinum serie, som er den mere exclusive serie fra Ghd.

Kontakt os

MENS CUT ApS

Vi tilbyder den bedste service og behandling!

De fleste oplever hårtab i forbindelse med medicinsk behandling. I serviceloven hører parykker ind under et personligt, kropsbåret hjælpemiddel. Det betyder, at du, i visse tilfælde, kan søge tilskud til din paryk læs mere under Om os.

Benyt dig af vores Menscut app og få bl.a. 10% første gangs rabat ved oprettelse af bruger

 

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: 08:00 - 17:30
  • Fredag: 08:00 - 18:00
  • Lørdag: 08:00 - 13:00