Din frisør i Sønderborg

Book tid hos din frisør her!

Mens Cut vil være kendt på markedet for salonens unikke serviceydelser og behandlinger. For at opretholde disse krav, søges der kun den dygtigste frisør, der sammen med videreuddannelse, samt kursus deltagelse fra de bedste...

Mens Cut blev grundlagt i 1993 af Lars Krag Schmidt. Mens Cut havde oprindeligt fokus på herre frisør arbejde, men blev siden hen udvidet med damearbejde, hvor der i dag laves alt indenfor faget. Fra starten i 1993 arbejdede Lars sammen med en assistent, som var ansat fra første dag. 1996 blev salonen udvidet med en enkelt betjeningsplads. 1997 blev der yderligt udvidet med 2 pladser, samt 2 nye vaskepladser. 2005 flyttede Mens Cut adresse fra Rådhustorvet 9 til nr. 11. Der kom fokus på velvære og tidens trend. Foråret 2007 overtog Mens Cut ejendommen, hvor den tidligere var til leje. Dec. 2007 blev der taget en ekstra etage i brug, som betyder salonen kan følge de ambitioner for kvalitet og service i højeste niveau. Mens Cut råder i dag over 17 betjenings pladser, samt 5 luksus vaskepladser. Tilsammen giver dette vores kunder mulighed for en unik service og total oplevelse i høj kvalitet leveret af erfarne og trend søgende frisører.

Frisør i Sønderborg

Strategien for Mens Cut har fra starten været at samle de bedste og mest erfarne talenter i frisørfaget, og dette har sikret virksomheden en solid vækst og sikker placering som en af de førende inden for branchen.

Mens Cut vil være kendt på markedet for virksomhedens unikke serviceydelser og behandlinger. For at opretholde disse krav, søges der kun den dygtigste frisør, der sammen med videreuddannelse, samt kursus deltagelse fra de bedste.

Vores mål

Hvis du får brug for en paryk, så kontakt Mens Cut. Lena giver dig den bedste rådgivning når du skal vælge - det er en tillidssag, at skulle købe en ny parryk.

Derfor gør vi meget ud af at vise dig den rette respekt og forståelse i din svære tid. Lenas erfaring gør, at hun ved hvad der skal til, for at kunne hjælpe dig.

Diskret rådgivning/tilpasning med masser af muligheder!

Vi kan tilbyde parykker i alle varianter, kvaliteter og prisklasser. Vi tilbyder 100% diskretion, med aflukket prøverum.

Efter at Mens Cut er udvidet i to etager, har vi fået et aflukket prøverum til diskret rådgivning/tilpasning. Lena kører også gerne ud til dit opholdssted eller hjem uden ekstra beregning. Vi kan altid fra dag til dag have et stort udvalg af parykker hjemme, så dit ønske om den rigtige paryk nemt kan findes. Vi har også et stort udvalg af tørklæder.

Vi tilbyder den bedste service og behandling

De fleste oplever hårtab i forbindelse med medicinsk behandling. I serviceloven hører parykker ind under et personligt, kropsbåret hjælpemiddel. Det betyder, at du, i visse tilfælde, kan søge tilskud til din paryk hos din kommune. Du kan få råd herom hos Lena, som forklarer dig hvilke muligheder du har i henhold til serviceloven.

Det gør vi

  • Hjælper med at søge bevilling
  • Tilpasser din paryk
  • Giver en diskret rådgivning/tilpasning
  • Kører gerne ud og hjælper
  • Giver dig den rigtige rådgivning

Kontakt os

MENS CUT ApS

Vi tilbyder den bedste service og behandling!

De fleste oplever hårtab i forbindelse med medicinsk behandling. I serviceloven hører parykker ind under et personligt, kropsbåret hjælpemiddel. Det betyder, at du, i visse tilfælde, kan søge tilskud til din paryk læs mere under Om os.

Benyt dig af vores Menscut app og få bl.a. 10% første gangs rabat ved oprettelse af bruger

 

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: 08:00 - 17:30
  • Fredag: 08:00 - 18:00
  • Lørdag: 08:00 - 13:00

Juleferie
Fra den 23.december til den 3. januar