Naturlig og diskret paryk

Har du brug for en paryk, der er diskret og ser ganske naturlig ud, er vi hos MENS CUT i Sønderborg/Sønderjylland specialister i parykker. Vi tilbyder alle varianter, kvaliteter og prisklasser, så der er en paryk til enhver, der virkelig har behov for det. I mere end 13 år har vi serviceret folk med unikke parykker, der lever op til deres forventninger og krav. Vi tager os altid god tid for at finde den, der passer helt perfekt til dig. Der er masser af muligheder, som du kan prøve af bag aflukkede prøverum under fuld diskretion.

Få en skræddersyet paryk

Hos os er det vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas. Det kan være svært at tabe håret af den ene eller anden årsag, hvorfor vi hjælper dig under diskrete forhold. Vi giver dig kompetent og nærværende rådgivning, og du vil opleve, at vi tager os rigtig godt af dig, når vi skal finde den ideelle paryk til dig. Vi tilbyder flotte, skræddersyede parykker, som tilpasses den enkelte, så den sidder rigtig godt fast, og det ikke er muligt at se, at det er en paryk. Vi tager vores arbejde meget seriøst, så du kan roligt regne med et højt serviceniveau og et resultat, du bliver glad for.

Vi ved alt om parykker

Sætter du pris på en frisør, der har stor erfaring med at hjælpe kunder med den rigtige løsning inden for parykker, tager vi os meget gerne af at finde den perfekte paryk til dig. Den bliver tilpasset efter mål og indgår som et naturligt element for dig, så det ser godt ud. Typisk mister kvinder håret i forbindelse med medicinsk behandling, hvorfor der i nogle tilfælde kan søges tilskud, da det er et personligt, kropsbåret hjælpemiddel. Hør mere om dine muligheder i vores salon.

Book tid via vores online booking, eller ring på 74 42 00 54 for at høre nærmere om dine muligheder.

 

Kontakt os

MENS CUT ApS

Vi tilbyder den bedste service og behandling!

De fleste oplever hårtab i forbindelse med medicinsk behandling. I serviceloven hører parykker ind under et personligt, kropsbåret hjælpemiddel. Det betyder, at du, i visse tilfælde, kan søge tilskud til din paryk læs mere under Om os.

Benyt dig af vores Menscut app og få bl.a. 10% første gangs rabat ved oprettelse af bruger

 

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: 08:00 - 17:30
  • Fredag: 08:00 - 18:00
  • Lørdag: 08:00 - 13:00

Juleferie
Fra den 23.december til den 3. januar