Tørklæder med flot pasform

Søger du en kompetent frisør i Sønderborg/Sønderjylland, der kan levere tørklæder med flot pasform ved for eksempel hårtab, er vi hos MENS CUT eksperter, der har et godt udvalg. Har du erfaret hårtab ved medicinsk behandling, eller er du begyndt tabe det af uransagelige årsager, har vi løsningen. Vi har mere end 13 års erfaring med at levere unikke tørklæder, der sidder som skabt til din ansigtsstruktur. Vi ser på hver enkelt kunde og forsøger at ramme dine ønsker og krav til perfektion, så du får et tørklæde, der klæder dig og ser ganske naturligt ud.

Vi er eksperter i tørklæder til dig med hårtab

Uønsket hårtab er for mange et knæk i selvtilliden, som kan være svært at håndtere. Det er svært at skjule, og her kommer vi ind i billedet. Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med tørklæder af fin kvalitet, som bliver tilpasset den enkelte. Vi er til for at hjælpe dig med en god løsning, som du bliver rigtig glad for. Vi hjælper dig under fuld diskretion i aflukkede prøverum, hvor vi kan assistere dig i forhold til at finde den løsning, der passer dig bedst, så det bliver et mere naturligt element. Vi tilbyder tørklæder i mange forskellige farver, så der er noget for enhver smag.

Nærværende og personlig rådgivning i tørklæder

Hos MENS CUT lægger vi vægt på at være nærværende og tilbyde personlig rådgivning til dig, der har brug for vores ekspertise. Vi ved, hvad der virker, og hvad der ser godt ud. Derfor er vi gerne behjælpelige med at finde et tørklæde, der passer til dig. Har du et ønske om, at vi skal komme til dig, kommer vi gerne ud til dig og ser på, hvad du helt konkret har behov for. Vores priser er konkurrencedygtige, så vi kan sagtens finde noget, du kan se dig selv i.

 

Kontakt os

MENS CUT ApS

Vi tilbyder den bedste service og behandling!

De fleste oplever hårtab i forbindelse med medicinsk behandling. I serviceloven hører parykker ind under et personligt, kropsbåret hjælpemiddel. Det betyder, at du, i visse tilfælde, kan søge tilskud til din paryk læs mere under Om os.

Benyt dig af vores Menscut app og få bl.a. 10% første gangs rabat ved oprettelse af bruger

 

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: 08:00 - 17:30
  • Fredag: 08:00 - 18:00
  • Lørdag: 08:00 - 13:00

Juleferie
Fra den 23.december til den 3. januar